Payment with Payson Payment with Swish
Fraktfritt över 800:-

Lite mer om mig

 Jag minns inte hur gammal jag var när jag lärde mig sticka, men det var mormor Anna Birgitta och vår granne "tant Gerda" som lärde mig. Min farmor Viola hade också ett finger med i spelet som den tusen-konstnär hon var, med både vävning, textil och måleri som intresse. Av henne fick jag förståelsen och intresset  för färg och form.

Jag stickar både för hand och på mina handstickningsmaskiner, helst i naturgarner av ull, lin och bomull.  Mönstren och formerna är mina egna eller inspirerade av klassiska mönster och sticktraditioner, varje sak blir unik! 

Ett plagg eller accessoar stickad i ullgarn blir både slitstark och åldras med värdighet om man bara tar hand om den på rätt sätt. Ullen har nästan magiska egenskaper, den värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt.  Den står bra emot väta och är självrengörande om man hänger ut på vädring en fuktig och gråruskig dag.

Hos mig hittar du också  garn,  tillbehör och böcker, om än bara då och då och  i små mängder. 

Jag har också kurser i stickning och virkning, ofta i samarbete med Elisabeth på Knit one Purr One. Vad som är på gång just nu hittar du under Kurser och evenemang.

Förutom här i webbutiken säljer jag  mina alster på lokala marknader då och då under året.

/Eva